stereotype-brian-8b

Brian

stereotype-brian-8bstereotype-brian-7b

Brian Wilson on iäkkäin ja ainoa jäljellä oleva kolmesta Wilsonin veljeksistä. Tuota iänkaikkista merisuolan tuoksuisen melankolian mestarituottajaa on kutsuttu neroksi, kaistapääksi ja kaikeksi mahdolliseksi siltä väliltä.

Ollaksesi mestari äänitaiteessa, huone nimeltä Brian on missä taiat tapahtuvat. Kuuntelusta tarkkaavaisesti, häärimisestä nuppien äärellä, ehkä joka kitaran, basson ja koskettimien soitosta – siitä on Brian tehty. Jotkut saattaisivat jopa kutsua Briania päätarkkaamoksi.

Brianista löytyy yhteydet studion jokaiseen tilaan, etuasteet roisista puhtaimpaan hifiin nimiltä kuten API, Chandler, Avalon, Burl, SSL, Vintage Design ja Focusrite sekä mahdollisuudet äänittää joko lähes rajattoman määrän raitoja suoraan ProTools HD:een tai JH:n 16-raitaisen kahden tuuman analoginauhan läpi saadaksesi äänitysjälkeen himottua analogisaturaatiota. Mahdollisuudet erilaisille äänimaisemille ovat melkoiset.

Lasien takana jokaiseen suuntaan voit jopa nähdä kuinka paljon rumpali hikoilee rummuille tai kuinka suuriksi trumpetistin posket soittaessa paisuvat ja kuinka polkupyöränkellon soitto narulle piristää koko studion.

Laitteisto:
Pro Tools HDX2
2 x HD I/O interface (32 in and 32 out)
Mac Pro with 16 GB ram

Ohjelmisto:
Pro Tools HD 10

Katso tarkemmin Laitteisto-sivulta.