stereotype-voxy1b

Voxy

stereotype-voxy1b

Kuultuaan Las Vegasissa bändin nimeltä Freddie Ball & The Bellboys esittämässä komediallisen version Hound Dogista, kun bändi avasi illan Elviksen vuoden 1956 showssa, Hra Presley päätti tehdä oman versionsa kappaleesta. Debutoiden tuottajana, Elvis äänitti biisin samassa sessiossa kuin kappaleen ”Don’t Be Cruel” työstäen itseään ja yhtyettä läpi fokusoituneen 31 oton.

Voxy on tila elvistelyyn ja tuon täydellisen, taianomaisen, äänitteen tärkeimmän raidan purkittamiseen.

Laaja valikoima korkean profiilin laajakalvoisia ja tarkoinvalittuja, ihmisäänelle huipputasoisiksi havaittuja dynaamisia ja kondensaattorimikrofoneja ja kaiuttomaksi akustoitu tila takaa oikeansävyisen äänitysjäljen ja antaa äänitaiteilijalle vapauden hyvään lopputulokseen.

Oli ottoja yksi tai 31, täällä laulaja (tai perkussionisti) pääsee tuntemaan seinät ja ikkunan tuottajan sydämeen paremmin kuin kukaan muu kummankaan elämässä.