stereotype-biggs-1b

Biggs

stereotype-biggs-1b

Vanhoinapäivinä äänitykset tehtiin laittamalla mikrofoni huoneeseen ja sijoittamalla muusikot huolellisesti mikrofonin ympärille. Äänitteen balanssi hoidettiin joko siirtämällä soittajia lähemmäksi tai kauemmaksi mikrofonia tai pyytämällä artisteja soittamaan pehmeämmin tai kovempaa.

Biggs on tila juuri yllämainittuun, jos ratsastelu vanhanajan aalloilla on mieleesi. Tilaa riittää mahduttamaan sisään kokonainen bändi instrumenttikasoineen.

Taianomaisen, hien katkuisen, intensiivisen rock’n’roll-performanssin äänittämiseen yhteys rokkareiden välillä on huipputärkeää.

Jep, havitellessa modernien äänitteiden valtavaa rumpusoundia, rumpalin lukitseminen isoon huoneeseen päiviksi on myös tärkeää, ja Biggs on juuri minne haluat laittaa rokkarin saamaan kämmenensä kosteiksi.

Biggs tekee mahdolliseksi sekä retrofiilistelyn, punkrokin että modernin  rumpusoundin äänittämisen.